Företagets namn - Företagsmeddelande
Andlig Healing (Isis Helande Energi/Ljus) 
 
Isis Helande Energi/Ljus är en Healingform som jobbar på en högre energifrekvens och hjälper till att lösa upp blockeringar samt spänningar. Energifrekvensen överträffar många andra traditionella healingmetoder. Den ger dig en stark energikraft och ett härligt välbefinnande, är läkande samt ger dig återhämtning både fysiskt och mentalt samt får dig i balans. Healingen verkar i flera veckor till månader efter en session. Du återkommer när du känner att du behöver det samt om det är något speciellt som hänt i ditt liv. 

Efter sessionen har vi ett samtal och pratar om våra upplevelser. 
 
Vid distanshealing sitter eller ligger klienten ner. Vi har sedan ett samtal efter att sessionen är utförd per telefon. Distanshealing är lika effektivt som healing vid en personlig session. 

Jag är en länk mellan Universum och klienten, energin fylls på där det behövs. Det är Universum som styr, jag kan ej påverka vart energin ska fyllas på. Energin kommer med kärlek, ljus och glädje.

Spiritualistisk healing 

Bygger på samma princip som Isis healing där jag kopplar upp mig till andevärlden och känner in var jag ska lägga mina händer för att hjälpa dig att läka på bästa sätt. Det kan komma budskap under sessionen som jag ska förmedla till dig . Vid denna healing ligger du antingen på en massagebänk eller sitter på en stol. Passar utmärkt att skicka som distanshealing. Vi samtalar innan och efter sessionen. 

Akupressur/stressterapi: 

Akupressur/stressterapi är en tryckteknik där man trycker på olika punkter med fingrarna på kroppen för att få igång energiflödet där blockeringar/stagnationer kan lösas upp så att energiflödet kan sätta igång. Det är att få igång energin i balans och en självläkning av koppen. När energiflödet är harmoniskt i kroppen så håller vi oss friska. Klienten är påklädd under hela behandlingen.
Akupressur/stressterapi kan hjälpa dig som har återkommande huvudvärk, värk i nacke/axlar/rygg, tom på energi och känner dig håglös, magproblem, stressad och orolig eller för att förstärka immunförsvaret etc etc eller för en lugn och skön avkoppling där kroppen får återhämta sig. Hör av dig till mig och berätta vad du vill ha hjälp med. 
Efter behandlingen arbetar din kropp med att rensa ut och balansera upp precis som efter en healingsession. Du kan bli tröttare efteråt samt att känslor kommer upp till ytan för att du släpper på det som ska släppas. Låt allt ha sin gång och bara var i det. 

Andlig coaching eller seans

Jag tar hjälp/kallar på änglarna när jag ska jobba medialt. 
Om du sitter fast i något eller vill veta något/få svar så kan de dina på andra sidan komma med budskap som får dig att välja rätt väg. De finns vid din sida jämt och vägleder dig, men det är ej alltid som vi lyssnar och tar till oss det vi behöver mest. Så för att få hjälp på traven eller få ett budskap så finns jag som en länk mellan dig och de dina. 

Det är lika spännande för mig som för dig, jag blir lika fascinerad varje gång jag får budskap till mig som jag ska förmedla vidare. 
Det händer att jag ibland, trots att jag ej öppnat upp mig för andevärlden, får budskap som ska fram, det har några av mina arbetskamrater och vänner fått kännas vid och det är de tacksamma för. 

Vid en andlig coaching så hjälper jag dig se vad som är det bästa för dig just nu, vad du behöver göra för att må bättre, för att komma framåt i ditt liv. Ibland kan budskap komma från någon från andra sidan vid en session. Jag är ärlig i mitt arbete därför får du kanske ej de svar du förväntat dig då jag jobbar inutitivt och med andevärlden/universums hjälp. En konsultation tar cirka 45 min. 

Vid en seans kommer budskap från någon du känt i jordelivet. Det kan vara en släkting, arbetskamrat eller vän. Om du vill komma i kontakt med en specifik person eller ett djur som gått över till andra sidan, ta då med ett föremål som tillhörde denne så tar jag vägledning genom att hålla i föremålet. En konsultation vid en seans tar cirka 45 min.

Ta med block och penna vid en konsultation för att skriva ner de budskap som kommer. Ibland kan budskapen kanske ej vara så tydliga just under konsultationen men sen efter ett par dagar, veckor eller månader, när allt sjunkit in, så kan allt klarna och då kan det vara intressant att gå tillbaka och titta på vad du skrivit ner från besöket hos mig.

Ängla- & Orakelkortsläggning

Jag tar hjälp av ängla- och/eller orakelkort när du vill bli vägledd inför framtiden med arbete, kärlek, ekonomi etc. Jag är samtidigt en öppen kanal och korten är bara ett redskap som förstärker känslan jag får från min mediala sida som vid andlig coaching. 
 
 
 
 
 

 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint