Företagets namn - Företagsmeddelande
Referenser läggning med orakel-/änglakort:  

Jag tyckte det var väldigt spännande och varje kort kände jag stämde in på mina frågor om det som varit i dåtiden samt att det stämde in på hur jag har mått och haft det. Anna-Lena förklarade korten och budskapen väldigt tydligt så jag förstod innebörden. Kändes väldigt spännande att höra vad korten sa även om nutid och framtid.

Nathalie Jansson

*********************************************************

Jag kände mig väldigt tillfreds efter mötet. Många saker som jag inte sagt till någon stämde in på mig när Anna-Lena lade korten dåtid, nutid och framtid. Det var en välkomnande atmosfär som tog fram något i mig som gjorde att jag kunde öppna mig och lätta mitt hjärta. Jag blev berörd av mötet och efteråt kändes det som att en stor sten släppt.

Thomas Sternevik

*********************************************************

Tack Anna-Lena, jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna efter konsultationen. Du är jätte duktig, förtroende full och bara helt enkelt sååå passande för detta. Du inger ett mycket lugn också.

Marie Sivertsdotter

*********************************************************

Referenser andlig healing:

I rummet var det lugnt och behagligt med ljus och lugn musik. Jag blev först varm i fötterna, värmen flyttades sedan till magen och vidare till axlar, nacke och skuldror. Värmen vände ner i magen och upp i huvudet och sen kändes det som det sköljde ner till fötterna och försvann. Hade några ryckningar i höger hand. Det kändes som magen reste sig högt när jag andades. Kände mig lugn och trött efteråt. 
Några dagar efter behandlingen: dagen efter behandlingen kände jag mig trött, sedan piggare och mer utvilad. 

Maria Karlsson

*********************************************************

Fick rysningar på sidan av kroppen. Stickningar i en tå, klump i halsen. Kände mig lugn och avslappnad under behandlingen. En skön känsla i rummet.
Några dagar efter behandlingen: bättre sömn, pigg trots mycket jobb. Kraftfull och säker på beslut som jag behövde ta. Känner mig stark. 

Eva-Lotta Bengtsson

*********************************************************

Upplevde att jag var ovanligt lugn redan innan vi började. När vi började kände jag ganska omgående att det blev svalt kring huvudet och kändes lättare att andas genom näsan. Därefter blev det kallt under båda ögonen, ungefär som när man smörjde in med Vicks salva när man var liten och förkyld. Efter ytterligare en stund fick jag som ett tryck över huvudet, det gjorde inte ont men pulserade ungefär som när man får migrän. Då upplevde jag att Anna-Lena flyttade sig till huvudändan och så släppte trycket i huvudet. Kände mig avslappnad under hela tiden. Smärtade till snabbt i vänster hälsene område en gång. Lite knaster i ett öra. 
Några dagar efter behandlingen:på kvällen var jag oerhört trött och somnade i soffan. På hemvägen kliade det i samma öra som det knastrade i under sessionen. De närmsta dagarna märkte jag inte något speciellt men 5 dagar efter sessionen hade jag min lediga dag från jobbet, som jag har varje vecka, och då kände jag mig så otroligt lugn och avslappnad. Har en längre period haft svårt att koppla av vid ledighet, har känt mig lite speedad och haft svårt att "stänga av" huvudet. Den här lediga dagen blev oerhört skön och då tänkte jag: det var nog det jag fick efteråt; lugn och även lugnare i huvudet. 

Eva Eklund

*********************************************************

Det första som hände var att andningen blev lättare. Efter en stund kändes det som någon tryckte ut bröstkorgen inifrån. Kände en närvaro av någon som inte var där. Blev varm i hela vänster sida av kroppen. Känslosvall från arg, ledsen till glad. 
Några dagar efter behandlingen: drömde för första gången på väldigt länge, en varm och välkomnande dröm. Har känt mig mer tålmodig och glad. 

Peter Alarik

*********************************************************

Först började jag gråta. Sen kände jag mig avslappnad och lugn. Jag kände ett tryck över bröstet och trodde att Anna-Lena höll sina händer där längre än vad hon gjorde fast hon slutat för länge sedan. Det var som att något satt och tryckte där. Kände mig riktigt avslappnad och rummet hade en trevlig atmosfär och bra energier. 
Några dagar efter behandlingen: innan healingen hade jag haft lite ångest några veckor och dagen efter healingen satt den kvar tills på kvällen, då var det som att allting släppte, jätte skönt! Jag har känt mig balanserad och harmonisk efter behandlingen. 

Linda Jansson

*********************************************************

Vilken upplevelse det varit att besöka Anna-Lena.

Första gången fick jag mycket energi att ta tag i viktiga saker, fick även till mig det av Anna-Lena.
Andra gången var jag redan super trött innan jag kom dit och höll på att somna under behandlingen, behövde sova när jag kom hem.
Har jobbat mycket och behövde vilan, efter det blev min sömn på nätterna bättre.
Tredje gången var jag väldigt avslappnad och det känns att mina blockeringar håller på att försvinna.
Dagen efter var jag på ett riktigt dåligt humör, hade mycket instängda känslor som behövde komma ut, men mot eftermiddagen var jag lätt i sinnet och kände mig ovanligt pigg och glad.
Har fått en bra energi runt mig och mina blockeringar är i stort sätt borta.

Helene Sivertsson

*********************************************************Site Builder drivs av  Vistaprint