Företagets namn - Företagsmeddelande
Om Anna-Lena:

Jag heter Anna-Lena och finns i Uppsala. Jag har sedan jag kan minnas varit intresserad av det okända/andliga, astrologi/spådom och det övernaturliga/mediala. 

Personlig utveckling har varit och är en stor del av mitt liv. Livet är en resa för oss alla. För mig har den stärkt mig som person och jag har lärt mig mycket om mig själv och om vem jag är.  

Jag har alltid haft en stark intuition och fått till mig saker på olika vis men som jag ej alltid lyssnat på. Men ju mer jag började ta till mig andligheten så började jag bli mer uppmärksam på vad min magkänsla ville förmedla. 

Livet är ett ständigt lärande. Jag är tacksam för min gåva och jag utvecklar mig hela tiden då jag känner att det gör mig starkare på min väg i att hjälpa mina medmänniskor. Jag har en stor livserfarenhet på många områden och det gör att jag är lätt att prata med om nästan allt. Jag har en stark empati och förståelse för att vi människor är olika. 

Vad du gör men den informationen du får av mig är upp till dig och ditt personliga ansvar. 

Jag siar ej om död, sjukdomar och andra människors liv och öde, det har jag ej tillåtelse till att göra utan det är DIG det handlar om och vad som sker runt dig och ditt liv. 

Jag är självlärd inom mina områden men har också gått olika kurser så som healingkurser, medium- & änglakurs för Birkan Tore, flera coaching & mindfulness kurser. 

Jag arbetar under tystnadsplikt och sekretess.

Jag deklarerar på T2-blankett - Inkomst av tjänst för inkomstgivande hobby.


Diplom från healingkurs ”Isis Helande Energi” år 2012.

Certifikat från tre dagars intensivkurs i "Angelic mediumship" för mediumet Birkan Tore år 2013.

Diplom i Qi-andnings Qi gong instruktör/coach, Mindfullness och ACT coach för Kjell Haglund år 2014.

Diplom från sommarkurs "Certifierad Livsinspiratörs coach" för Kjell Haglund år 2015.

Grundläggande näringslära år 2015 om 6 moduler med inriktning på: Hälsosamma matvanor, Kolhydrater, Proteiner, Fetter, Vitaminer och Mineraler

Spiritualistisk healingkurs år 2018 för Jane Lyzell via Lyztran. 


Site Builder drivs av  Vistaprint